Daruri de sărbători de la Casa de Cultură din Făgăraș

0
307
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Casa de Cultură Făgăraș dorește să bucure cât mai mulți oameni înainte de Crăciun și oferă gratuit două spectacole deosebite!
Primul spectacol gratuit, în data de 18 decembrie 2021, de ora 19.00, unde sunteți invitați la spectacolul de teatru ”Happy End”, în regia lui Alexandru Bogdan. În distribuție Tudor Aron Istodor și Raluca Aprodu. O comedie savuroasă în care cea mai ghinionistă fată din lume trece printr-o serie de situații imposibile, încercând să-și găsească marea iubire.
Pe 23 decembrie, de la ora 18.00, Cvintetul Anatoly vă invită la un concert de colinde.
Intrarea este gratuită, dar se face pe bază de invitație. Pentru cum se va desfășura acest lucru primiți informații la numărul de telefon 0268 211 929 de luni – vineri între orele 12.00 -19.00.
Având în vedere reglementările în vigoare, in contextul pandemiei Covid19, participarea la spectacole este permisă doar pentru persoanele vaccinate, persoanele care prezintă rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, persoanele care prezintă rezultat negativ al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15 -a zi și a 180 – zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-COV- 2.

LĂSAȚI UN MESAJ