Dansatorii făgărășeni s-au întors cu 8 premii I de la Concursul Național din Oradea

0
256
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Trupa de dans „Hansel și Gretel“ din Făgăraș a cucerit Oradea prin dans. Au trecut mulți ani de când o mână de copii au ales să descopere tainele dansului modern alături de educatorul lor care le-a devenit, în timp coregraf.  Dedicația, munca și talentul copiilor expuse prin coregrafii inedite au fost răsplătite la concursuri naționale și internaționale din Timișoara, București, Ungaria și în acest week-end la la Oradea. 18 dansatori, unii abia scăpați de pampers iar alții în pragul bacalaureatului au reprezentat Făgărașul pe scena de la Oradea, în cadrul concursului național de dans organizat de școala de dans Fit Dance Oradea, Inspectoratul Școlar Bihor și Asociația Cultural Sportivă Rok Art.

Copiii au intrat în febra competiției sâmbătă, la ora 8.00 și au oferit publicului 11 coregrafii din diferite secțiuni de dans de dans modern, cha-cha, jive, vals, dans de caracter, samba și rumba.

Juriul de la concursul național de la Oradea a decis ca pentru cele 11 dansuri, copiii

făgărășeni au meritat  opt premii I, doua premii II și o mențiune. La concursul de dans de la Oradea au participat în jur de 500 de concurenți din Cluj, Turda, Câmpina, Oradea, Târgoviște, Arad, Alba-Iulia și Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ