Dacă e vineri, e concert la CoverClub!

0
62
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Concertele de la CoverClub continuă în ceea ce, de câtva timp, a devenit o rutină: un concert pe săptămână. După Marius Pop, Manuela Cara, Timpuri Noi, în acest weekend urmează la rând Corneliu Stroe & Foxy Lady Band. Este vorba de un proiect de… familie, ce reuneşte o personalitate consacrată şi una ce a preluat din mers talentul muzical al tatalui ei.

„Corneliu Stroe e un binecunoscut muzician de jazz, dar nu numai. Are o diplomă universitară în istorie şi jurnalism, e om de radio şi televiziune, a manageriat reţele naţionale de radio şi tv, a fost realizator al multor emisiuni muzicale şi sociale la posturi locale de televiziune. Cântatul la tobe este un hobby pe care l-a ridicat la rang de performanţă. El a colaborat aproape 15 ani cu pianistul Harry Tavitian, în grupul „Creativ“ din Constanţa. În cei peste 30 ani de carieră a colaborat cu trupe din Franţa şi Germania, dar şi cu trupe româneşti ca Direcţia 5, Pasărea Colibri, Ovidiu Lipan Ţăndărică Band, Nightlosers, Puiu Pascu, Johnny Răducanu, Alexandru Andrieş, A.G. Weinberger. Suntem onoraţi să-l găzduim“, ne-a spus Viorel Morărescu, unul din organizatorii evenimentului.

Cum spuneam, este vorba de un proiect de familie, pentru că în acest concert, Corneliu Stroe va cânta alături de fiica sa. „Roxana Stroe este singura chitaristă de blues din ţară. Are un CV impresionant: a cântat, ca invitată, alături de A.G. Weinberger, Florin Ochescu, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Maria Răducanu. A activat ani buni ca titular în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit şi Harry Coradini Band. Cu ei va cânta şi basistul Mihai Ursu. Concertul va cuprinde atât blues, cât şi piese rock şi country“, ne-a mai spus Viorel Morărescu.

Concertul va avea loc vineri, 3 decembrie, de la ora 21, iar organizatorii ne-au declarat că este posibil ca acesta să nu fie ultimul concert al acestui an. Informaţii şi rezervări se pot obţine la  telefon 0721-547225.

Dan CIOCOIU

LĂSAȚI UN MESAJ