Cupa TNL la fotbal

2
45
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Iubitorii fotbalului şi nu numai sunt invitaţi în perioada 12 -15 ianuarie să participe la o competiţie de fotbal în sală. Aceştia au ocazia să-i vadă cum evoluează pe teren atât pe fostele glorii ale fotbalului făgărăşean cât şi reprezentanţi ai autorităţii locale sau judeţene. Startul cupei TNL la fotbal se va da mâine, în sala de sport a Colegiului Naţional „Doamna Stanca“.

12 echipe se vor întrece în sala Colegiului Naţional „Doamna Stanca“. Prima competiţie va avea loc mâine începând cu ora 17.00. „TNL Făgăraş organizează Cupa Liberală la Făgăraş în sală. Am promovat acest eveniment înaintea sărbătorilor de iarnă, s-au înscris deja 12 echipe. Cupa se va desfăşura în perioada 12 – 15 ianuarie începând de mâine, ora 17. Cu această ocazie invităm toţi iubitorii fotbalului să vină şi să ne susţină“, a spus Iancu Boeriu, preşedinte la TNL Făgăraş.

Duminică, de la ora 17.00 cei care nu vor să rateze această competiţie vor avea parte de o surpriză. Foşti fotbalişti făgărăşeni precum Nistor Văidean, Marian Chiric, Mircea Chelemen, Silviu Coman, Marius Gângă vor forma o echipă care va juca contra reprezentanţilor administraţiei locale. „Duminică, înaintea finalei competiţiei, vom avea o surpriză pentru iubitorii fotbalului făgărăşean. Seniorii PNL, în frunte cu primarul şi viceprimarul, consilieri judeţeni şi membrii ai partidului vor constitui o echipă ce va juca un meci demonstrativ cu echipa fostelor glorii ale fotbalului făgărăşean de la echipa Nitramonia. Vorbim aici de Nistor Văidean, Marian Chiric, Mircea Chelemen, Marius Gângă, Silviu Coman şi alţi invitaţi ai dânşilor. Cu aceatsă ocazie facem un apel la mobilizarea tinerilor, făgărăşenilor, care vor să vină alături de noi în sală“, a mai spus Boeriu.

În plus, tinerii liberali vor să organizeze o ligă a fotbalului în sală la care să participe cât mai mulţi făgărăşeni.
(M.B.)

2 COMENTARII

  1. asa,ca la noi la nimeni…TNL-ul se pare ca are acces de a face asemenea activitati,dar de ce altii au avut portile inchise cand a fost vorba sa faca un campionat intre licee??sa le fie rusine celor in cauza,ca doar nu face un rau nimanui,dinpotriva….era ceva frumos organizat!multumim celor care ne-au inchis portile!sper sa se publice anuntul,si daca nu se poate publica,as avea rugamintea celor de la redactie sa imi spuna motivul pe mail,de ce nu se poate publica anuntul!multumesc

  2. Sper sa îți dau un răspuns cât mai corect… Din câte am auzit este vorba despre o inițiativa a PDL de a organiza o cupa a liceelor ceea ce este imotriva legii… Un partid nu are dreptul de a- si promova imaginea sau creea evenimente in scop electoral într-o școala in rândul elevilor. De aceea nu cred ca cei care „închid porțile” isi pot asuma raspunderea pentru o activitate cu scop politic in randul elevilor. Cupa TNL se adresează oricărei categorii de vârsta si nu implica imaginea unor scoli sau elevi ci doar locul desfasurarii… Este liberă participare pentru toți fagarasenii…

LĂSAȚI UN MESAJ