Cum va fi vremea până la mijlocul lunii noiembrie

0
74
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele săptămâni, respectiv pentru perioada 24 octombrie – 14 noiembrie. Potrivit meteorologilor, vom avea în continuare o toamnă cu temperaturi mai ridicate decât cele normale acestei perioade, iar cantitățile de precipitații vor fi destul de scăzute.
Prognoza meteo pentru săptămâna 24 – 31 octombrie
În săptămâna 24 – 31 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.
Prognoza meteo pentru săptămâna 31 octombrie – 07 noiembrie
În săptămâna 31 octombrie – 07 noiembrie, temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.
Prognoza meteo pentru săptămâna 07 – 14 noiembrie
În săptămâna 07 – 14 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, precizează meteorologii.

LĂSAȚI UN MESAJ