Cum va fi vremea miercuri, joi și vineri

0
96
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă pentru ultima decadă a lunii martie, chiar deosebit de caldă îndeosebi în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10…12 grade în estul Dobrogei şi 24…25 de grade în Banat şi Crişana. Cerul va fi variabil în nord-vestul şi nordul ţării şi mai mult senin în rest.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi Moldova. În zonele joase de relief, îndeosebi din centrul, sudul şi estul ţării, dimineaţa izolat va fi ceaţă, iar în estul Transilvaniei se va produce brumă.
La munte, vremea va fi predominant frumoasă cu cer variabil în grupele nord-vestice şi de nord şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe creste, în Munţii Banatului. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în intervalul anterior, cu mult peste cele ce ar fi normale în această perioadă. Pe văi şi în depresiuni, izolat vor fi condiţii ceaţă, în orele dimineţii.
Joi, vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, cu valori mai scăzute în estul Dobrogei, până spre 10 grade. Cerul se va menține mai mult senin, dar în nord-vestul și nordul țării va prezenta înnorări și izolat mai ales seara vor fi posibile ploi de scurtă durată. În zonele joase de relief, din centru, est și sud, dimineața, pe arii restrânse se va semnala ceață, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiții de brumă.
Vineri, vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, mai coborâte pe litoral până spre 10-11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, când local în regiunile nordice, nord-estice și centrale și cu totul izolat în rest, se vor semnala ploi mai ales sub formă de aversă. În zonele joase, pe arii restrânse vor mai fi condiții de ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ