Cum va fi vremea începând de luni

0
297
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată a făcut estimările de prognoză pentru patru săptămâni, începând cu data de 27 decembrie. Dacă săptămâna aceasta am observat că valorile termice au fost mai ridicate, iar regimul pluviometric a fost excedentar mai ales în zona noastră, pentru următoarele trei săptămâni, meteorologii prognozează următoarele:
Pentru săptămâna 03.01.2022 – 10.01.2022, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări
În săptămâna 10.01.2022 – 17.01.2022, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țării.
În fine, pe parcursul săptămânii 17.01.2022 – 24.01.2022, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.
Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

LĂSAȚI UN MESAJ