4 COMENTARII

  1. pai  mai mugurele…ce vina are primarul? legea tampita dar care ascunde mari interese si afaceri cine a votat-o in parlament? ia vezi…cine are interes sa fie in romania caini pe strazi.

  2. aceste animale nevinovate nu au ajuns pe strada din vina lor ci tot cel mai rau animal: omul, este de vina. Omul arunca fara sa gandeasca, puii de catel sau pisica pe linga restaurante sau la scarile blocurilor facindu-si iluzii ca asa nu face pacate in fata lui Dumnezeu! Sa-i ierte Dumnezeu pentru chinul acestor fiinte de a supravietuii. Atita timp cit oamenii nu vor fi „educati”, nici 10 primari nu fac fata la stirpirea lor! Asta nu inseamna ca primarul trebuie sa stea acum cu mainele in san si sa nu inceapa o actiune! Totul ar trebuii sa mearga in paralel stringerea celor existenti, campanie de educatie a populatiei si pedepsirea celor iresponsabili care fac asa ceva.

  3. Imi pare rau,dar exista deja o lege care prevede ce trebuie sa faca primariile pentru protectia animalelor!Probabil dl.avocat Gabor Gheorghe a lipsit de la lucrarile com,isiei juridice care a avizat aceasta lege!Atita doar ca primariile nu se conformeza,in termen de 30 de zile .(de la publicarea legii) ar trebui sa infiinteze adaposturi in care sa fie adunati,vaccinati,examinati,Cainii!,Legea prevede sanctiuni!INUTILe!pentru ca NIMENI nu le aplica!

LĂSAȚI UN MESAJ