CSM Făgăraș a reușit cea mai importantă victorie!

0
264
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

O victorie, în economia unui campionat, înseamnă trei puncte. Victoria obținută de handbaliștii de la CSM Făgăraș, aseară, în fața celei mai în formă echipe a Ligii Zimbrilor, are o altă valoare, una de moral. Neîncrederea care se instaurase în sânul echipei a dispărut ca prin farmec, sentimentul acela că jucătorii noștri sunt inferiori altora, de la alte echipe, a fost spulberat. În acest meci jucătorii lui Adrian Petrea au demonstrat că au caracter, au arătat că sunt handbaliști de valoare, iar CSM Făgăraș a devenit o echipă care pierde greu punctele. Adversarul din prima etapă a returului, CSM București, este echipa care a dominat categoric prima parte a campionatului, este echipa care are în componență mulți jucători de echipă națională, la noi dar și în naționalele Braziliei sau Macedoniei, jucători care zilele trecute jucau în Danemarca sau Germania la turneul final al Campionatului Mondial. Aceasta carte de vizită a adversarilor de aseară, arată foarte clar nivelul valoric al echipei învinse de făgărășeni.

CSM București, liderul Ligii Naționale masculine de handbal, a început mai bine și a condus până în minutul 22, ultima dată cu 12-11. În acel moment, elevii pregătiți de Adrian Petre au reușit să-și ridice nivelul jocului și au marcat de șase ori consecutiv până la pauză, fără să mai primească gol!     

În repriza a doua, deși CSM București a avut pe teren toate vedetele, inclusiv pe cei patru jucători prezenți la Campionatul Mondial, nu și-a mai revenit. Echipa lui Adrian Petrea a evoluat fără complexe și a menținut constant pe tabelă avantajul de 5-6 goluri iar, la final, a câștigat clar cu 29-24. Nicu Ungureanu, fost jucător al CSM București, a fost cel mai bun marcator al făgărășenilor, reușind să marcheze de 9 ori în poarta bucureșteană, iar Vasile Dan, noua achiziție din poarta CSM Făgăraș, a apărat senzațional, devenind ,,coșmarul,, handbaliștilor bucureșteni, dar care s-a remarcat cu un gol marcat din poartă în poartă.

Trebuie, totuși menționată întreaga echipa care a dat dovadă de caracter și a obținut o victorie foarte importantă în economia întregului campionat: Vâlceanu, Vasile Dan 1g, Huta 7 g, Turcu 2g, Dedu 1g, Bejinariu 4g, Constantinescu 1g, Ungureanu 9g, Vancea 4g , Popia, Leordean, Capotă, Mateoniu, Roșca, Mînea, Câmpan.

LĂSAȚI UN MESAJ