Cros, la Lisa, dedicat lui Octavian Paler

2
209
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Lisa, satul natal al lui Octavian Paler, a găzduit duminică un concurs de cros. Organizatorii au ţinut să aducă deopotrivă un omagiu marelui scriitor şi să sărbătorească şi Ziua Copilului. Ediţia a doua a Crosului ,,Memorialul Octavian Paler“ a reunit la start peste 100 de participanţi de toate vârstele: de la copii de 3-4 ani la sexagenari! Aceştia au venit din satrele comunei Lisa, dar şi din Ucea de Jos, Victoria, Făgăraş, dar şi din Porumbacu de Jos şi Agnita.

Traseul parcurs de alergători s-a întins între Primăria Lisa şi Plaiul Lisei. Fireşte, cei mai mici concurenţi, cei cu vârsta sub 17 ani, s-au întrecut pe o distanţă mai mică, 600 de metri. În schimb, alergătorii cu vârste peste 17 ani, inclusiv veteranii, au trebuit să parcurgă distanţa de 6 kilomteri până la finiş.

Toţi participanţii au fost răsplătiţi la final cu diplome şi medalii, iar primii clasaţi au primit şi pachete din partea sponsorilor. Cu toţii s-au bucurat de mişcare în aer liber, care înseamnă în primul rând sănătate.

Organizatorii speră ca la ediţia următoare participarea să fie şi mai numeroasă, dar totdată mai speră să organizeze în Ţara Făgăraşului şi alte concursuri de cros, cu participare naţională.

lisa 1

 

 

 

 

 

lisa 2

 

 

 

 

 

lisa 3

 

 

 

 

 

lisa 4

 

 

 

 

 

lisa 5

 

 

 

 

 

lisa6

 

 

 

 

 

foto : facebook. Fagaras Municipiu

2 COMENTARII

  1. Bravo organizatorilor si participantilor! Stiu ca orice manifestare,fie culturala sau sportiva  necesita efort,implicare si suflet.Bine ca mai exista oameni care au asemenea preocupari. Felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ