Criminalul din Brașov ar fi cerut meniu vegetarian în arest, pentru că probabil ține post

0
392
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Criminalul din Brașov care și-a ucis cu sânge rece soția și cei doi copii ar fi cerut meniu vegetarian în celula în care este ținut în arest, pentru că, probabil, ține post în această perioadă.

Surse citate de Libertatea au declarat că Florin Buliga stă într-o cameră cu 5 paturi, alături de alți 4 deținuți, iar procurorul care se ocupă de caz a aprobat recent ca o cumnată și un prieten să îl poată vizita.

De asemenea, Buliga ar fi cerut să i se dea mâncare vegetariană.

Bărbatul din Braşov care şi-a omorât familia a susţinut în faţa anchetatorilor că le-a făcut un bine şi că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, arătând că nu regretă faptele comise. Informațiile au fost furnizate de procurorul de caz, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, George Daniel Dancă.

Buliga le-a spus anchetatorilor că, în ultimul timp, nu mai era apropiat de soţia lui, recunoscând că a avut o perioadă în care a făcut abuz de alcool şi a avut o relaţie extraconjugală. Însă, totodată, el le-a spus că se lăsase de băutură şi s-a implicat în educaţia copiilor.

Bărbatul ucigaş a mai spus că era preocupat de aspecte pe care el le numeşte “spirituale” – numerologie, semnificaţia cifrelor şi susţine că ar fi fost marcat de moartea mamei sale, când avea 14 ani.

De asemenea, în maşina lui au fost găsite 10 grame de canabis şi un dispozitiv de mărunţit frunzele, dar el a negat că ar fi fumat marijuana în ziua crimei.

LĂSAȚI UN MESAJ