Copil din Grid adoptat în 1991, ajuns pe străzi în SUA

1
84
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

S-a născut într-o vineri de sfârşit de septembrie. Loredana Lăcrămioara. Câteva luni mai târziu, a fost uitată de mamă în spital, la Făgăraş. Salvarea ei a venit la doi ani şi jumătate, când a fost înfiată de o familie înstărită din SUA
În 25 de ani, Laura a avut totul şi a pierdut totul. „Numele meu era Lăcrămioara Loredana Stoica. Mama mea adoptivă l-a schimbat. Am fost adoptată în 1991”.
Acum 23 de ani, o familie cu mulţi bani din Chicago i-a schimbat soarta. Americanii au găsit-o pe la Pediatrie, în Făgăraş, unde trecerea timpului nu a schimbat nici spitalul şi nici saloanele lui. Plângea după mama ei, care o născuse acasă la Grid, iar la primul semn de boală, a abandonat-o în spital….vezi continuarea

index

1 COMENTARIU

  1. E trista situatia prin care trece aceasta fata care nu a stiut sa pretuiasca sansa care i-a fost oferita de viata. Foarte putini copii au norocul unei sanse cum a avut acest copil. Cred ca ea a ajuns pe strazi doar datorita actiunilor ei. Chiar daca in Romania exista adulti care sunt intretinuti de parinti uneori pana la o varsta inaintata, consider insa ca varsta de 25 de ani ii aduce niste responsabilitati ei, nu parintilor adoptivi. Alegerea de a da nastere la 3 copii ii apartine, alegerea de a pleca de acasa de asemenea ii apartine. In secolul XXI, intr-o tara dezvoltata, sa alegi sa faci 3 copii cu un barbat care nu ii recunoaste si fara sa ii poti intretine, este o alegere mult prea egoista a mamei. Copii aceia au de suferit enorm, fara nici o vina, cu toate ca ea putea sa aleaga alt viitor pentru ea si copii ei.
    Din pacate si la noi in tara sunt multe persoane cu gandirea Lorei, care asteapta ajutor (familie, stat, etc) in loc sa muneasca sau in locul evitarii unei astfel de situatii. De la primul copil pana la al treilea cred ca au existat sufciente momente sa realizeze ca a ales o cale nu tocmai buna sau sa incerce sa munceasca mai mult pentru a-i intretine. A astepta ajutor din partea celor din jur nu consier ca este cea mai potrivita alegere in orice situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ