Copiii, mândri de tricolor!

0
46
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Patriotismul reprezintă una din trăsăturile fundamentale ale personalităţii fiecărui om. Formarea ei începe la o vârstă fragedă şi se îmbogăţeşte pe parcurs. Acest lucru este foarte bine ştiut de profesorii şi învăţătorii făgărăşeni, care educă elevii de mici să-şi iubească şi să-şi preţuiască ţara, tricolorul, imnul şi tot ceea ce reprezintă ele. De un astfel de moment de patriotism am avut şi noi parte astăzi la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“.

Aşa am fost întâmpinaţi astăzi de elevii clasei a IV-a de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“. Cu steguleţe în mâini, elevii ştiau toate strofele imnului naţional, sunt mândri de ţara lor şi ştiu şi însemnele ţării.
Intonarea imnului în fiecare dimineaţă a devenit o practică obişnuită în instituţiile de învăţământ, iar profesorii văd acest obicei foarte benefic, pentru că educă şi apropie de valorile naţionale şi chiar îndeamnă şi ei la o educaţie mai solidă din acest punct de vedere.

În urmă cu o săptămână, noi, reporterii Televiziunii Făgăraş şi ai săptămânalului Bună Ziua Făgăraş am iniţiat o nouă campanie „Eşti român? Înseamnă că eşti şi patriot“ şi v-am invitat pe voi, făgărăşenii, să ne arătaţi cât de patrioţi sunteţi. Ştim cu siguranţă că elevii făgărăşeni sunt patrioţi şi sunt mândri cu ţara lor. Acum aşteptăm o dovadă de patriotism şi din partea voastră pe adresa de e-mail [email protected], sau la numărul de telefon 0268/21.21.11, iar demonstraţia voastră va fi răsplătită cu un weekend în doi la munte.
(A.R.)

LĂSAȚI UN MESAJ