Copiii de la Recea au fost votați cei mai buni, într-un concurs televizat

0
289
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Weekend-ul a fost plin de bucurie pentru școala generală din Recea. Un grup de copii, antrenați de profesorul de sport Nelu Avram, au reușit să încânte juriul și telespectatorii de la competiția pentru copii, Next Star și să câștige premiul cel mare. În finala Next Star, publicul a putut vota doar concurenții care au primit 3 de DA în finală de la jurați (Loredana Grozea, Ștefan Bănică jr. și Dorian). Astfel, publicul a decis prin mesaj telefonic cine este câștigătorul.
Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, astfel că, sezonul 10 Next Star a fost condimentat cu de toate. Dintre toți cei opt concurenți, rămași în finală, Școala Recea a fost desemnată ca fiind marele câștigător al acestui sezon Next Star. Școala Recea a demonstrat că are toate atuu-urile necesare pentru a primi marele premiu oferit de Antena Group. Marele câștigător a pregătit un moment special pentru finală, în care talentul a fost pus în valoare.
Publicul a fost în asentimentul juriului și a votat în număr mare, numărul prezentat de copiii din Recea, reușind să-i facă să câștige premiul de 20 de mii de euro, pus în joc.

LĂSAȚI UN MESAJ