Copiii de la CSM Făgăraş au susţinut echipa naţională!

0
150
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Aproximativ 27.000 de copii au creat o atmosferă de-a dreptul senzațională aseară pe Arena Națională la meciul disputant între România şi Norvegia.  Tricolorii au fost susținuți la cel mai important meci al acestei campanii de calificare de zeci de mii de copii şi însoţitori. De la Făgăraş au plecat un număr de 42 de copii cu vârste cuprinse între 8-11 ani, toţi legitimaţi la CSM Făgăraş.

Puștii făgărăşeni au beneficiat de bilete gratuite la acest meci datorită faptului că, Clubul Sportiv Municipal Făgăraş este afiliat la Federaţia Română de Fotbal. Ei s-au numărat printre cei 27 de mii de copii veniţi din toată ţara cu autocarele.

Copiii au fost echipați cu steaguri și fulare cu România și pregătiți să-i susțină pe tricolori. Cel mai impresionant moment a fost cel în care copiii au început să cânte imnul național ”Deșteaptă-te, române”. A fost un moment care i-a impresionat vizibil pe tricolori.

Prezenţa celor  27.000 de copii la meci a fost una demnă de un record mondial omologat. Niciodată, în tribunele unui stadion nu au fost prezenţi atâţia copii. Recordul până aseară fiind de 20.000 de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ