Consiliul Local Făgăraș convocat în ședința ordinară a lunii decembrie

0
158
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Prin dispoziția nr. 2438 din data de 09 decembrie 2022, se convoacă Consiliului Local al Municipiului Făgăraş în şedinţă ordinară pentru data de joi, 15 decembrie 2022, orele 18.00, în incinta Casei Municipale de Cultură (Sala Mare).
Convocarea consilierilor în ședință ordinară s-a făcut ținând seama de prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ. La articolul trei al dispoziției este specificat faptul că: ,, Proiectele de hotărâri au avizul consultativ al comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, în baza competenţelor acestora, conform anexei menţionate la art.i.,, Această mențiune arată faptul că toate proiectele de hotărâri au fost discutate în comisiile de specialitate, privind legalitatea acestora, iar în plen se așteaptă doar votarea.
Proiectul ordinii de zi a Şedinţei Ordinare a Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, convocat pentru data de joi, 15 decembrie 2022, orele 18.00, are 10 proiecte de hotărâri, la care se adaugă punctul diverse și poate fi consultat pe www.primaria-fagaras.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ