Consiliul Local este convocat în ședință extraordinară

0
245
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Prin dispoziția nr.556 din data de 8 mai 2024 este convocat Consiliului Local al Municipiului Făgăraș în ședință extraordinară, cu prezență fizică, pentru data de luni, 13 mai 2024, orele 15,00, în sala de ședințe a Consiliului Local din cadrul Primăriei Municipiului Făgăraș. Ordinea de zi are două puncte:
1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al dnei Șuteu Marilena Dorina și vacantarea locului de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraș.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unui împrumut în valoare de 20.000.000 Iei, în conformitate cu prevederile art.I din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.35/2024 pentru asigurarea unor împrumuturi din Trezoreria Statului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative aferente reprezentării statului în litigiile arbitrare și judiciare internaționale și concesionării proprietății publice a statului și pentru modificarea și completarea unor acte normative.
Referatul de necesitate privint fundamentarea punctelor din ordinea de zi îl puteți consulta AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ