Consiliul Local convocat în ședința ordinară a lunii aprilie

0
105
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Prin dispoziția nr. 818 din data de 20 aprilie 2022, se convoacă Consiliului Local al Municipiului Făgăraş în şedinţă ordinară pentru data de joi, 28 aprilie 2022, orele 18.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei Municipiului Făgăraş.
Convocarea consilierilor în ședință ordinară s-a făcut ținând seama de prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ. La articolul trei al dispoziției este specificat faptul că: ,, Proiectele de hotărâri au avizul consultativ al comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, în baza competenţelor acestora, conform anexei menţionate la art.i.,, Această mențiune arată faptul că toate proiectele de hotărâri au fost discutate în comisiile de specialitate, privind legalitatea acestora, iar în plen se așteaptă doar votarea.
Proiectul ordinii de zi a Şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, convocat pentru data de joi, 28 aprilie 2022, orele 18.00, are 30 de proiecte de hotărâri, la care se adaugă punctul diverse si poare fi consultat pe www.primaria-fagaras.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ