Concurs pentru casting- Calendar cu personaje din Țara Făgărașului

0
537
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Casa Municipală de Cultură Făgăraș vrea să editeze un calendar pentru 2025. Pentru a ilustra calendarul, organizatorii vor să pună poze cu personaje autentice, îmbrăcate în costum popular de femeie din Țara Făgărașului/Țara Oltului. Pentru aceasta au inițiat un concurs, iar cele mai frumoase 12 fete/femei și costume populare din Țara Făgărașului vor apărea în calendarul 2025 ”Mândră-i Țara Oltului” al Casei de Cultură Făgăraș. Perioada de înscriere este 14-28 februarie 2024. Așa cum Calendarul Pirelli prezintă, încă din anul 1964, de fiecare dată o poveste, de ce nu și Țara Făgărașului/ Țara Oltului, să își prezinte povestea în fiecare an!
Mai jos vă prezentăm comunicatul Casei Municipale de Cultură Făgăraș.
Î𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝟭 – 𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗻𝗲 𝗱𝗼𝗿𝗶𝗺 𝗳𝗼𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗺𝘂𝗹𝘁 𝘀ă 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘃ă𝗺 𝗰𝗼𝘀𝘁𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗽𝗼𝗽𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗲 𝗱𝗶𝗻 Ț𝗮𝗿𝗮 𝗙ă𝗴ă𝗿𝗮ș𝘂𝗹𝘂𝗶/Ț𝙖𝙧𝙖 𝙊𝙡𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 .
𝗖𝘂𝗺 𝘃𝗼𝗺 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗮𝘀𝘁𝗮❓ 𝗩𝗼𝗺 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀❗
Dacă ai costum popular autentic, cu găteală de cap, așteptăm să ne trimiți pe adresa de email cmculturafagaras@yahoo.com o poză cu tine îmbrăcată în costumul specific satului pe care îl reprezinți și descrierea lui.
De asemenea, să ne confirmi faptul că vom putea promova acea fotografie pe pagina noastră de facebook.
Cele mai frumoase 12 fete/femei și costume populare din Țara Făgărașului vor apărea în calendarul 2025 ”Mândră-i Țara Oltului” al Casei de Cultură Făgăraș.
Persoanele care vor câștiga acest concurs vor participa la o ședință foto pentru a putea realiza calendarul 2025.
P.S. Vor conta foarte mult autenticitatea costumului, găteala capului și aprecierile/distribuirile.”

sursa:https://www.facebook.com/cmc.fagaras

LĂSAȚI UN MESAJ