Concert PACT la Făgăraş

0
42
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

 

225x169_071962-leo-iorgaAcordurile unor cântece ca „Trenul Pierdut“, „Toamnă în sufletul meu“ şi „Cine eşti tu oare“ vor răsuna din nou pe scena Casei Municipale de Cultură. Grupul PACT by Leo Iorga & Adi Ordean va concerta  în seara zilei de vineri, 19 aprilie, în oraşul nostru. Membrii trupei aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul făgărăşean despre care îşi amintesc că este unul cald şi primitor.

 

PACT este un nou supergrup pe scena muzicală românească. El marchează reunirea a doi foşti componenţi ai legendarei trupe Compact – Adrian Ordean şi Leo Iorga – care şi-au unit eforturile în încercarea de a re-crea perioada de glorie a grupului din anii 80-90. Alături de cei doi se află muzicieni cu state de servicii mai vechi sau mai noi în rock-ul românesc:  Cristi Iorga-tobe, Lacke Mihăilescu-bass şi Alex Ardelean-chitară.

Alături de hituri cunoscute ca „Să te gândeşti la mine“, „Mă voi întoarce“ şi „Singur în noapte“, pe care făgărăşenii nu le-au uitat, grupul PACT va interpreta şi piese noi ca „Fata care-mi place“ şi „Ploaia care cade“, piese ce vor face parte dintr-un viitor album.

Reunirea grupului PACT şi turneul naţional „Trenul Pierdut 2013“ marchează revenirea în activitate a lui Leo Iorga, care s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani.

Concertul va avea loc pe scena Casei Municipale de Cultură vineri, 19  aprilie, de la ora 20.00. În deschidere vor cânta făgărăşenii de la HammerFace şi trupa sibiană Kronica. Preţul biletelor este de 10 lei pentru elevi şi 15 lei pentru adulţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ