Concert de colinde

0
60
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

cor-popiÎn prag de sărbători, oamenii devin mai buni, mai răbdători şi mai sensibili la tot ce e frumos. Cu lacrimi în ochi şi cu sufletul plin de bucurie, mulţi făgărăşeni prezenţi joi, 10 decembrie, în Sala Dietei din Cetatea Făgăraşului, au asistat la concertul de colinde susţinut de corul Seminarului Teologic ,,Constantin Brâncoveanu” şi de Grupul Vocal „Dor Făgărăşean“.

Vocile tinerilor de la seminarul teologic au reuşit să pătrundă în sufletele făgărăşenilor prezenţi la concert. Elevii i-au delectat pe spectatori cu cele mai frumoase colinde româneşti. Tinerii însă nu au cântat numai pentru cei prezenţi în sală. „ Ca în fiecare an, de la Sfântul Nicolae şi până când Moş Crăciun ne pune cadourile sub brad, noi încercăm să-i bucurăm pe făîgărăşeni cu colindele noastre. De fapt, noi nu îi colindăm numai pe făgărăşeni, ci cântăm aceste colinde mai ales pentru Mântuitorul nostru Isus Hristos”, a declarat dirijorul corului Seminarului Teologic ,,Constantin Brâncoveanu”, profesorul Gheorghe Malene.

Atmosfera de sărbătoare a fost susţinută şi de grupul „Dor Făgărăşean“. Mai mulţi interpreţi de muzică populară au cântat colinde autentice din Ţara Făgăraşului. Toţi cei prezenţi în sală au fost încântaţi de spectacolul oferit în preajma Crăciunului „ Este o bucurie pentru noi să asistăm la un astfel de spectacol. A fost extraordinar!”, „ Foarte frumos. Parcă am uitat de toate necazurile vieţii şi parcă acum am pătruns într-adevăr în acea atmosferă specifică Crăciunului”, ne-au spus făgărăşenii prezenţi la eveniment.
După concertul de colinde, în Sala Dietei a avut loc şi lansarea unui CD de colinde autentice din Ţara Făgăraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ