Concert de colinde

1
36
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Biserica Sfânta Treime, de pe strada Ion Codru Drăguşanu a răsunat sâmbătă seara de colinde. Corului Liceului Teologic Ortodox „Sfântul Constantin Brâncoveanu“ a susţinut un concert de colinde.
A devenit deja o tradiţie pentru elevii de la Liceul Teologic ca în fiecare an să susţină un concert de colinde înaintea sărbătorilor de iarnă, pentru a veni şi ei în întâmpinarea Naşterii Mântuitorului.
Alături de ei a fost şi Înalt Preasfinţitul Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, care a rămas plăcut impresionat de colindele tinerilor.
Colindele sunt cele mai importante obiceiuri care se practică şi astăzi începând din Ajunul Crăciunului şi până în ziua de Anul Nou.

1 COMENTARIU

  1. Eu propun organzarea ” Jocurilor Teologice de Iarnà ” unde se vor intrece toti Protii si Eiscopii in màiestrie profesionalà ! In aceastà ” Sfàntà Competitie ” ,Sfintii Pàrinti e vor intrece in urmàtoarele discipline sportive : 1 . Sàritura de pe Altar , 2 . Aruncarea cu Cristelnita , 3 . Ridicarea Cädelnitei ( plinà cu apà sfintità ) – probà de fortà – si 3 . Aruncarea cu Biblia ( probà deosebit de indràgità de preotimea romànà ) .

LĂSAȚI UN MESAJ