Concert de colinde

1
62
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Se apropie sărbătorile de iarnă, iar colindele de Crăciun răsună în tot oraşul. În acest sens, făgărăşenii sunt invitaţi să participe duminică, 19 decembrie, începând cu ora 18, la un concert de colinde susţinut de către corul liceului teologic Constantin Brâncoveanu şi grupul vocal Axios.

S-au pregătit timp de mai multe săptămâni, iar în acest sfârşit de săptămână cântecele lor se vor auzi în tot oraşul. Corul liceului Teologic Constantin Brâncoveanu şi grupul vocal Axios, al Protopopiatului Ortodox Român vor susţine un concert de colinde ce va avea loc la Biserica Sfânta Treime de pe strada Ion Codru Drăguşanu. Pregătirile au fost în toi, sincronizarea vocilor este cea mai importantă. „Ca în fiecare an, pregătim concertul tradiţional de colinde, alcătuit din mai multe colinde tradiţionale şi cântece corale, ce vor fi interpretate de corul Liceului Teologic „Constantin Brâncoveanu“ şi de către grupul vocal Axios, al Protopopiatului Ortodox Român din Făgăraş. Noi îi învităm şi aşteptăm pe toţi făgărăşenii să participe la acest eveniment. Am început cu colindul încă din această săptămână. Iar după finalizarea orelor de curs am fost la mai multe instituţii făgărăşene, unde am fost invitaţi“, a spus Gheorghe Malene, profesor.

Concertul de colinde va avea loc duminică, începând cu ora 18 şi sunt invitaţi toţi făgărăşenii.

(Iulia GRECU)

1 COMENTARIU

  1. […] Se apropie sărbătorile de iarnă, iar colindele de Crăciun răsună în tot oraşul. În acest sens, făgărăşenii sunt invitaţi să participe duminică, 19 decembrie, începând cu ora 18, la un concert de colinde susţinut de către corul liceului teologic Constantin Brâncoveanu şi grupul vocal Axios…citeste toata stirea pe tvfagaras.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ