8 COMENTARII

 1. Ala micu’ gelat si frezat a lu’ Boeriu, nu prea are ce sa caute in consiliu. Baaai sunteti nebuni? E consiliul local nu Club DNC sau 5th Avenue! Da’ probabil era locu’ lu’ ta-su…si trebuia ocupat cumva, ca sa poata si domnul candidat sa se joace de-a alegerile la Jibert, nu? O sa fie interesant cand astia micii vor sari la gatul mamutzilor mai batrani si-i vor trimite la pensie. Dom’ profesor cel timid ar trebui sa se teama. O spun cu taoata sinceritatea! Si nu pot sa nu ma bucur CA AM SCAPAT IN SFARSIT DE FRIPTURISTII POPA SI MIJA dar mai ales de Popa Cornel, din cauza caruia nu a intrat in Fagaras ani de zile nici un supermarket de Doamne-ajuta! Nu o sa planga nimeni dupa voi, asta e clar! Ma bucur si ca doamna consilier super-atomic, fetitza Powerpuff „LUCIA” nu a reusit sa fie votata decat de rudele pana la gradu’ 4 cu care nu era certata. Salut de asemenea prezenta in consiliu a lu’ Nea Nelu „Palariecuboruri” Barbuthi, care timp de 4 ani va asista neputincios cum se feliaza cascavalu’ la fabrica de mezeluri lacto-politice a PNL-ului  si nu va primi saracul nici o feliutza, fiindca la o majoritate de 11/19 cine dracu’ va mai avea nevoie de sprijinul lui JR Barbuthi? Oricum stai linistit Nelule…ca iti vor da si tie o apa minerala si niste saratzele de la patiseria lu’ Jeni scUrs ca sa molfai si tu ceva, in timp ce o sa fredonezi: „Pusca si cureaua lata, ce primar am fost odata…”. MOTOC: degeaba ai ajuns in consiliu, porciandrucule! Au astia majotitatea, fac ce vor, nu se impiedica de votu’ tau… deci si pentru tine: nema feliutze de cascaval. Tre’ sa te multumesti cu branza de burduf si telemea. Bai, o stii p’aia cu „Zanul Camatar?”. Daca nu stii, cauta pe Goagal, vorba lu’ Marean, colegu’ tau temporar de partid (ca mai sunt partide, si nu stii unde te mai plimba nea’ Mihai – eu as miza pe PPDD ca e pe val). Asta e! Succesuri! Sa inceapa balul! 

 2. :)) :)) :)) super tare comment-ul.
  sa inceapa macelul, pt ca oricum o dam tot noi, astia necajiti o sa suferim cel mai mult.

 3. Votul fagarasenilor trebuie respectat,oricum nu stiu de unde s-au strins 15022 de voturi,cind jumatate din Fagaraseni sint plecati ”afara’ si multi nu au votat’,scirbiti fiind de ingineriile politice de la noi.

  Sa speram ca: vom scapa de cainii vagabonzi de pe strazi, se va realiza centura ocolitoare a orasului,trotoarele si strazile din cartiere se vor repara,crearea locurilor de munca(primaria este cel mai mare angajator din oras!!!??)etc..

  Pacat ca orasul nostru este condus de la…Brasov.Felicitari consilierului Delcea,de oameni cu experienta avem nevoie,nu doar de marionete.

 4. Pacat ca unul din cel mai corect , capabil si competent consilier nu mai e in noua formula : Mihai Maga , traiasca partidele de oriscefel cu ai lor ostropiati ( pardon sponsori )

 5. Imi  place ca in „noul”consiliu  local  vad aceleasi mutre obosite si dornice de cascaval (cu mici exceptii),multi dintre ei care nu au nici un interes pentru oamenii orasului si care abia asteapta sa mai urce o treapta  in primarie!!!!                   Sunt tare scarbita de actuala alegere la FAGARAS, toti bijnitarii si incompetentii!Cautati oameni pe masura nu parveniti…………………………

 6. Cata dreptate aveti domnule profesor Mathe. Mihai Maga este un om cu un bun simt rar intalnit. Nu i s-a urcat la cap functia de consilier, a ramas acelasi om modest, gata sa sara in ajutorul oricarui fagarasean care avea o problema. Luna de luna, din indemnizatia de consilier a cumparat diferite materiale sau obiecte pentru spital (asa mi-au spus colegii lui). Nu cred ca vre-un alt consilier a facut acest lucru. De apreciat este si faptul ca nu s-a mutat la un alt partid, desi pntcd-ul nu l-a avantajat deloc. In aceasta campanie electorala a fost singurul care a pus accent pe introducerea cinstei, dreptatii, moralei crestine in politica. Din pacate prea putina lume l-a inteles. Imi pare rau ca un astfel de om nu a intrat in consiliul local si au patruns aici valutisti, afaceristi si traseisti politici. Pacat! 

LĂSAȚI UN MESAJ