Competiție sportivă și concert Andra Gogan, vineri în parcul central

0
105
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Evenimentul de strângere de fonduri pentru copiii cu dizabilități din Făgăraș, care urma să aibă loc sâmbătă, 11 iunie 2022, amânat din cauza vremii nefavorabile, se va desfășura vineri, 17 iunie 2022, la ora 10.00, în parcul central. Participanții se vor întrece pe role, pe biciclete fără pedale, triciclete sau trotinete.
Toți copiii din municipiu, cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani, pot fi înscriși în competiție, în schimbul unei donații minime de 30 de lei. Înscrierile se fac la sediul Asociației de Dezvoltare Integrată a Făgărașului din strada Republicii, numărul 2 (lângă Primăria Făgăraș), până miercuri, 15 iunie 2022. De asemenea, înscrieri au loc și în ziua competiției, la fața locului, începând cu ora 9.00.
La evenimentul „Fii câștigător special pentru copiii speciali”, concurenții și spectatorii vor găsi un spațiu amenajat unde pot fi pictați pe față, un stand cu limonadă și unul cu tablouri și obiecte realizate manual de copiii cu deficiențe și personalul asociației ADIF.
Ziua dedicată copiilor speciali se va încheia cu un concert susținut de cântăreața Andra Gogan, cea mai urmărită româncă de pe TikToK, care a intrat în Cartea Recordurilor, în 2009, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.
Donațiile vor ajunge în fondul utilizat la realizarea unei camere senzoriale și a unei săli de kinetoterapie din cadrul Centrului de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități „Sf. Nectarie” și dotarea cu material didactic a Centrului de zi pentru deprinderi de viață independentă „Sfânta Ana”. Regulamentul competiției poate fi consultat pe adif.ro/evenimente/, unde găsiți și detalii despre activitatea celor două centre pentru copiii cu dizabilități.
Evenimentul este organizat de Asociația de Dezvoltare Integrată a Făgărașului (ADIF) în colaborare cu Primăria Municipiului Făgăraș, fiind un demers pentru informarea și conștientizarea opiniei publice cu privire la nevoile pe care le au persoanele cu dizabilități și integrarea socială a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ