Comedie, cu final în lacrimi. Actori cunoscuți au jucat după 9 luni și au ales scena din Făgăraș

0
282
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Au râs până la lacrimi și au plecat încărcați de bună dispoziție. Este vorba de aproximativ 100 de făgărășeni, care au lăsat grijile la o parte și au ales să se destindă urmărind piesa de teatru jucată pe scena Casei de Cultură Făgăraș „Cum să pierzi totul într-o zi“.

 

O comedie cu Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea, Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Victor Vurtejanu, Radița Roșu. O piesă după adaptarea regizorului Răzvan Oprea, după „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral, o comedie fabuloasă, despre un industriaș bogat și avar care pierde totul într-o singură zi. Însă dacă oamenii s-au simțit bine urmărind-o la final au plâns alături de actori care le-au mulțumit pentru prezență mai ales că a fost prima dată, după 9 luni când au jucat pe o scenă.

   

De fapt aseară nu a fost vorba doar de o piesă de teatru, de fapt a fost vorba de speranța. Speranța făgărășenilor că vor mai avea parte de astfel de momente și de speranța actorilor că vor mai avea pentru cine să joace, chiar și în condiții grele…cu măști pe față și cu distanțare fizică, în rândul spectatorilor.

         

LĂSAȚI UN MESAJ