Clubul elevilor şi-a deschis porţile

0
83
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 


În ziua de astăzi elevii sunt foarte ocupaţi cu şcoala, iar când ajung acasă încearcă să se relaxeze la calculator sau stând în faţa televizorului. Însă ce nu ştiu unii părinţii este că cei mici se pot relaxa şi în acelaşi timp îşi pot dezvolta şi unele înclinaţii, la Clubului Elevilor. Luni, 3 octombrie, instituţia făgărăşeană  şi-a deschis porţile şi îi aşteaptă pe şcolari să se înscrie la unul din cele 11 cercuri tematice. 

 

Distracţie, dar şi învăţat

Modul cum timpul liber al elevilor este utilizat este foarte important pentru formarea acestora. În consecinţă, părinţii trebuie să trateze cu foarte mare atenţiere activităţile obiceiurile copiilor după orele de curs. Calculatorul şi televizorul sunt o soluţie comodă, dacă doriţi ca cei mici să nu vă deranjeze, însă pot fi cei mai aprigi duşmani în dezvoltarea lor. O soluţie perfectă pot fi cercurile de la Clubul Elevilor. Aici, într-un mediu relaxant, copiii se întâlnesc, socializează şi foarte important, învaţă o mulţime de lucruri noi. Vestea bună este că luni, 3 octombrie, a avut loc deschiderea oficială a instituţiei, aşa că părinţii sunt aşteptaţi să-şi înscrie copiii.

„Ca în fiecare an, la început de octombrie, ne deschidem porţile pentru copiii făgărăşeni. Instituţia noastră vizează timpul liber al copiilor. Sperăm că acest timp liber este unul câştigat şi nu unul pierdut. Copiii sunt foarte încântaţi că am deschis clubul şi sunt dornici să înceapă activitatea în noul an şcolar, alături de profesori competenţi“ a declarat directorul Clubului Elevilor, Liana Popa.

 

Clubul Elevilor propune 11 cercuri

Muzeografie, dans modern, cultură şi civilizaţie engleză, informatică, pictură, instrumente muzicale, aeronavomodele, chimie experimentală, teatru, foto şi şah sunt cercurile propuse de reprezentanţii Clubului Elevilor din Făgăraş.

„Avem deja mulţi copii înscrişi, dar mai aşteptăm şi în această săptămână să se înscrie. Sunt copii din grupele mici ale grădiniţei şi până la liceeni“, a mai adăugat Liana Popa.

„Am venit să participăm la deschiderea de la Clubul Elevilor. Încă nu m-am înscris la niciun cerc. Sunt pentru prima dată aici şi aşl vrea să mă înscriu la cercul de pictură. Când voi ajunge acasă le voi spune părinţilor mei şi sper să fie de acord să mă înscriu la acest cerc“ a declarat o elevă de clasaa a II a de la Şcoala Generală Nr. 2.

Copiii, prezenţi în număr mare la deschidere, au fost foarte încântaţi de ceea ce au văzut aici. „Eu am mai fost aici, la Club. Am fost la cercurile de dans, pictură şi şah, iar anul acesta vreau să rămân la cercul de dans. Îmi place foarte mult să dansez“, „Nu am mai fost până acum la club, dar vreau să mai vin,. Mă voi înscrie la unul din cercuri, dar nu m-am hotărât încă. E foarte frumos aici“, au spus câţiva elevi.

În cazul unor cercuri, cei mici au avut parte şi de o mică demonstraţie. Este vorba de cercul de chimie experimentală, unde profesoara care îi va coordona pe elevi le-a pregătit un experiment, iar copiii au rămas foarte impresionaţi, asociind lecţia de chimie cu una de adevărată magie.

În prezent, la cercurile de la Clubul Elevilor sunt înscrişi în jur de 1000 de elevi. (Iulia Grecu)

 Pentru știrea video, click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ