Cine vine la conducerea Poliției Locale Făgăraș?

0
823
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Postul de director al Poliției Locale scos la concurs nu a fost ocupat. Un singur candidat s-a prezentat la concurs, însă nu a reușit să promoveze examenul și să ocupe acest post.

În aceste condiții, primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, a făcut o adresă către Ministerul de Interne prin care a solicitat să fie repartizată o persoană din cadrul acestui Minister , pentru a ocupa funcția de director a-l Poliției Locale Făgăraș, până la organizarea unui nou concurs. Amintim că, potrivit structurii, Poliția Locală funcționează cu un post de director general și un altul de director adjunct. Cel de director adjunct fiind ocupat de Ioan Bining.

De asemenea, la Serviciul de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Făgăraș se lucrează la foc continuu. De aceea, în perioada următoare se vor scoase la concurs 2 posturi de consilier, grad principal. Persoanele interesate de aceste posturi trebuie să aibă studii superioare. În momentul de față s-a inițiat procedura de a scoate aceste posturi la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ