Cine a câștigat competiția de îndemânare auto „Trofeul Cetății Făgăraș“

0
604
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Sute de pasionați care vibrează odată cu sunetul motoarelor puternice au fost duminică în centrul Făgărașului, ca să urmărească competiția automobilistică „Trofeul Cetății“. 71 de concurenți dintre care 10 din Făgăraș au luat startul, iar drifturile și derapajele cu mașinile de serie sau modificate au fost vizionate cu mare interese de cei prezenți. Mașini tunate, cai putere, adrenalină, miros de fum și scârțâit de roți. Pe scurt un spectacol automobilistic de excepție.

Aflat pentru al patrulea an consecutiv la FĂGĂRAȘ, în zona Centrului Vechi, concursul a început sâmbătă 25 august, ora 14.00, cu antrenamente, iar competiția a demarat în trombă duminică 26 august, ora 10.30. Concurenții înscriși în concurs au apăsat cu putere pedala de accelerație. Pe lângă viteză și îndemânare, șoferii au făcut și spectacol, răsplătit de spectatori cu ropote de aplauze. Cei mai buni concurenți au urcat pe podiumul aplasat în fața Primăriei Făgăraș. Concursul nu a avut evenimente nefericite, iar organizatorii spun că a fost cea mai frumoasă competiție din câte au organizat.

Organizatorii susțin că o să repete această experiență și anul viitor, unde se așteaptă ca numărul concurenților să fie și mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ