Cinci abțineri nu au validat construirea unei academii de tenis la Făgăraș

0
514
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un antrenor de tenis, care a lucrat şi în Anglia şi care a antrenat jucători ce au ajuns în top 10 naţional, vrea să amenajeze o academie de tenis în parcul regina Maria din Făgăraş. Propunerea a fost făcută Consiliului Local Făgăraş, pentru prima dată, în ședința de Consiliu Local din luna mai, dar nu a întrunit numărul de voturi necesar și nu a fost validată. În ședința ordinară a lunii iulie s-a revenit cu propunerea, dar și de data aceasta nu a întrunit numărul de voturi necesare pentru a începe acest proiect.
Printre cei cinci consilieri care s-au abținut s-a aflat și consilierul PNL Cupu Lucian care a pledat pentru un parteneriat al investitorului cu primăria Făgăraș, prin CSM Făgăraș. A motivat propunerea că la Baza Sportivă de tip 1 care se va construi prin finanțare CNI, vor fi și terenuri de tenis unde s-ar putea desfășura antrenamete pentru secția de tenis a CSM Făgăraș.
Terenul multifincțional, cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 20 X 40 de metri, la care face referire consilierul Cupu Lucian, este prevăzut pentru mai multe activități: minifotbal, handbal, baschet și tenis, nicidecum pentru a se putea face antrenament în cadrul unei academii de tenis așa cum a vrut antrenorul care a venit cu propunerea de investiție.
Suprafața pe care s-ar putea construi acele terenuri de tenis, pentru o academie de tenis la Făgăraș, este cea pe care în urmă cu mai mulți ani erau garajele și grădinile de zarzavat din parcul Regina Maria. O baza de terenuri de tenis în acea zonă, ar închide practic modernizarea unei părți din parcul Regina Maria. Această investiție se alătură bazinului de înot, care este aproape de finalizare, bazei sportive de tip 1, pentru care este atribuită licitația de execuție și care urmează în cel mai scurt timp să fie construit. Practic acea zonă din Făgăraș va deveni un complex sportiv modern și necesar pentru tinerii din toată Țara Făgărașului.

LĂSAȚI UN MESAJ