Făgăraşul n-a reuşit să o încurce pe Dinamo. Astăzi, meci de handbal transmis live între CSM Făgăraș și CSU Suceava

0
210
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Dinamo Bucureşti a învins CSM Făgăraş cu scorul de 29-25, în prima etapă din noul sezon al Ligii Zimbrilor, în cadrul turneului de sală de la Sfântu Gheorghe. Aseară,  echipa noastra a inceput meciul curajos mentinand scorul egal, 6:6 pana in minutul 14. Incet Dinamo a preluat initiativa, demostrandu-si inca o data valoarea si statutul de principala favorita la castigarea campionatului si a dus diferenta de scor in favoarea sa la 8 goluri in minutul 30(17:9). In repriza secunda pe fondul schimbarilor efectuate de catre antrenorul dinamovistilor, baietii nostrii au preluat initiativa si au redus diferenta de scor la doar 1 gol, 21:22 in minutul 49. Din nou experienta si valoare jucatorilor dinamovisti, a facut ca scorul sa ajunga in final la 25:29. Victorie pentru Dinamo.

Astăzi CSM Făgăraș a disputat meciul împotriva CSU Suceava. Nou promovata in Liga Zimbrilor a produs surpriza in prima etapa terminand la egalitate jocul disputat impotriva lui CSA Seaua Bucuresti, scor 24:24.

Meciul CSU SUCEAVA – CSM FĂGĂRAȘ este transmis la 15:40  pe pagina de facebook a FRH. Pentru a viziona meciul intra aici

LĂSAȚI UN MESAJ