Cetele digitale, provocare de la Văru’ Săndel!

0
625
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Cetele digitale, așa se numește proiectul online al Asociației Intercomunitare Țara Făgărașului.

Pentru că, formarea cetelor de feciori din Țara Făgărașului, cel mai vechi obicei de sărbători, nu se poate desfășura anul acesta din cauza pandemiei, reprezentanții asociației  nu vor să lase această tradiție în voia uitării și s-au gândit să provoace Cetele din Țara Făgărașului la colindat, iar Varu’ Săndel i-a ajutat.

 

Premiul constă în bere, greutatea membrilor Cetei câștigătoare în bere, până la maxim 500 de kg. Pașii pentru a participa la acest concurs sunt simpli:

Să fiți un grup format din minim 4 persoane, cu vârstă cuprinsă între 18 – 25 de ani, care ați participat în anii trecuți la Ceată în vreuna din localitățile Țării Făgărașului.

Toți membrii Cetei trebuie să poarte costum popular complet și reprezentativ.

Să interpretați o colindă tipică localității reprezentate, care va fi filmată și transmisă pe adresa de e-mail, tara.fagarasului@yahoo.com, până la data de 20 decembrie 2020, inclusiv.

Înregistrarea nu trebuie sa depașească 5 minute.

Toate înregistrările primite, care respectă condițiile concursului, vor fi încărcate pe această pagina de facebook, în ordinea primirii lor pe e-mail, în data de 21 decembrie 2020. Concursul se desfășoară începând de azi, 10 decembrie 2020, până în data de 24 decembrie 2020.

Ceata câștigătoare va fi cea care contorizează cele mai multe aprecieri plus distribuiri și va fi anunțată oficial printr-o postare pe pagina de facebook, în data de 25 decembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ