Cetatea Făgăraş la Romexpo!

0
472
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Reprezentanţii Muzeului Valer Literat participă astăzi la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Standul Făgăraşului va fi acolo, între 22-25 februarie, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo.
Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară ale TTR.

Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie. Târgul de Turism al României fiind locul potrivit pentru a descoperi cele mai frumoase destinații din România și din străinătate, Cetatea Făgărașului va fi reprezentată de un colectiv din cadrul Muzeului Țării Făgărașului.

În cadrul ROMEXPO Bucureşti, pe o suprafaţă de peste 13.000 mp, îşi vor expune ofertele aproximativ 270 de participanți din 15 ţări, fiind aşteptaţi circa 25.000 de vizitatori, în căutare de noi destinaţii şi oferte de vacanţă.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ