Cetatea are nevoie de ajutorul tău!

0
29
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Sunteţi creativi? Sunteţi entuziaşti şi inventivi? Primăria Făgăraş vă provoacă să găsiţi cel mai tare logo pentru Cetatea Făgăraşului. Fie că sunteţi elevi, studenţi, sau chiar pensionari, dacă găsiţi imaginea potrivită monumentului nostru istoric, cu siguranţă veţi fi desemnat câştigător!

Cetatea Făgăraşului caută logo. Cam aşa ar putea suna anunţul pe care Primăria Făgăraş l-a lansat zilele trecute. Monumentul nostru istoric are nevoie de o imagine care să o reprezinte, astfel încât autorităţile locale au iniţiat un concurs.
Doritorii pot trimite propunerile în format electronic pe email [email protected], sau pe suport de hârtie la Primăria Făgăraş, până în data de 10 decembrie. Între 11 şi 17 decembrie lucrările vor fi expuse în clubul Casei Municipale de Cultură, unde sunt aşteptaţi toţi făgărăşenii să îşi exprime votul. Desemnarea logo-ului va avea loc în data de 21 decembrie.
Câştigătorul nu doar că se va alege cu un premiu, dar va fi şi mândru că ceea ce a creat el va reprezenta imaginea Cetăţii noastre. Un logo este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizaţii. Logoul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine, sau o combinaţie a acestor elemente. Logoul trebuie să evidenţieze semnificaţia numelui, sau activitatea companiei şi să redea renumele acesteia.
(A.R.)

LĂSAȚI UN MESAJ