4 COMENTARII

 1. se cearta degeaba.eu am propria mea locuinta insa repartizarile blocurilor anl sunt o rusine.rusine sa le fie alesilor locali!au acordat aceste locuinte unor persoane care mai detin locuinte(nu neaparat pe numele lor ,insa detin sotii si sotiile lor).consilieri nostri cum s au gandit ei sa verifice daca ,candidatii detin bunuri imobile: au facut o adresa la taxe locale unde, binenteles ,situatia proprietarilor imobilelor din fagaras este penibilala fiecare imobil apare doar un proprietar in cazul sotilor coproprietari ai acelor imobile.atat au putut consilierii noastri.sa fi facut adresa la cartea funciara sa verifice adevarata situatie,intrucat cel putin 7 beneficiari ai locuintelor de la data depunerii primei cereri pt locuinta anl au dobandit locuinte,prin diverse moduri(credit bancar cu ipoteca,cumparare….).si alt criteriu de preselectie a fost punctajul aferent starii de fapt a solicitantilor,respectiv unde locuiesc in prezent,cate persoane au domiciliul in acel imobil,mp detinuti de fiecare persoana….o alta rusine,intrucat pilosii au dat buzna la administratia finantelor publice fagaras cu cateva zile inainte de depunerea dosarului final(cel mult cu 2,3, luni inainte de acesta)unde au intocmit contracte de inchiriere cu socrii,prieteni,colegi…ei nelocuind de fapt la acel;e adrese,facand doar un act pe o perioada de cateva luni pana la repartitia locuintelor ,platind un impozit de 12% din valoarea chiriei.deci cu cateva zeci de lei au obtinut punctaj maxim la acest criteriu.imi pare rau de primarul nostru pe care il stiam un om serios ,neinfluentabil care s a lasat pacalit de consilieri.avea 400 de oameni in subordine la acea data,o armata la asistenta socila.de ce nu s au putut face anchete sociale?????????????si sa fie verificate datele din teritoriu,de la vecini,asociatii de locatari..??????????ar fi picat cel putin 22 de persoanme din acesta lista de 42.v ati lasat pacaliti!!!!!!de fapt noi fagarasenii am fost pacalitisunt persoane care detin case si au primit repartitii anl ,iar altii ai caror parinti detin la randul lor case si terenuri .oare repartitia nu a fost facuta impotriva legii in vigoare privind locuintele anl????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!11rusine sa va fie !!!!!!!!!!!!!iar acele familii care intradevar meritau sa obtina aceste apartamente isi duc traiul in conditii mizere.inca odata rusine !!!!!!!!1

 2. NUMAI LA NOI IN ROMANICA ASTA DE KKT SE POATE ASA CEVA!!!!!!!!!!!!
  RUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNEEEEEE!!!!!!!!

 3. Sunt de acord cu primul comentariu. Se putea solicita de la serviciului de Asistenta Sociala ,anchete sociale insotite de infomatii luate de la asociatiile de proprietarii cu nr.de persoane si timpul….., declaratii de la vecini si multe alte metode transparente. Dar cei amarati nu au intelegerea necesara pt.a putea ,,cuprinde” atatea acte.
  Cate locuinte ANL nu sunt incuiate ori inchiriate ?.(destule) Si aicea se pot face o verificari periodice.
  Da….., d-nul Manduc puteti face si aicea un pic de ordine, caci este loc .

 4. buna ziua , chiar rusineeee !!! cum o familie cu 1 sau 2 copii care au masinii de lux apartamente pe numele parintilor si conturi in banci poate lua un apartament cu 2 sau 3 camere la anl? este strigator la cer ce faceti voi !
  sunt zeci de persoane pe care le stiu si au apartamente la anele dar au o situatie foarte buna si nu cred ca meritau ,insa nu sunte-ti instare sa faceti cercetari si sa vedeti ce se intampla , daca o familie doua sau trei au obtinut apartamente sau garsoniere in tura trecuta si acolo nu locuieste nimieni de ce nu le luati? e clar ca au tot ce le trebuie si ce sa mai zicem de cei ce le inchiriaza ??????? avem niste consilieri de ……… rusine sa le fie !!!! Doamna Judele nu are deloc dreptate in legatura cu familiile fara copii !!! Ea sa se gandeasca ca si fiul dansei locuieste la anl (ce frumos) si nu merita sa ii acuzam pe cei cu copii.iar problema cu familia cu 6 persoane este foarte strigatoare la cer !!!! oare chir nu exista dreptate in tara asta ? oare conducatori tari asteia chiar sunt orbi? ce e cu voi ? in ce lume traim ? si cum spune domna Judele ca anl-urle nu sunt ptr cazuri sociale si ca o persoana care nu a facut copii si este singura este problema ei trebuie sa se gandeasca ca si familia cu 6 membri are dreptul sa primeasca un apartament cu 2 sau 3 camere ptr ca este chiar bataie de joc sa ii bagati intr-o garsoniera si parca locuintele anl sunt ptr tineri casatoriti pana in 35 de ani ! ce varste au cei 6 membri familiei cu garsoniera ? chiar daca nu au punctajul necesar trebuie sa ne gandim ca poate chiar nu au unde locui poate chiar este un caz adevarat , am dori mai multe detalii despre aceasta familie ! ma gandesc ca sunt 4 copii daca familia e formata din 6 membri , e strigator la cer cum pot invata copii aia intr-o garsoniera ? oare viitorul copiilor nu inseamna nimic ptr voi?
  sunt o gramada de apartamente date la familiile cu 3 membrii care au apartamente in fagaras case la tara masini de lux trebuie facute cercetari si anchete ptr ca nu merita multi anl sau poate ca ptr cativa lei sa trecut cu vederea nu se poate asa ceva sunteti niste oameni de nimic faceti cercetari la domiciliu si vedeti cum sta treaba iar cei care nu locuiesc acolo si care au chiriasi trebuie dati afaraaaaaa nu merita iar acestia sunt oameni cu bani si cu case care isi doareau doar o investitie imobiliara …..ganditiva bine dragi consilieri !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ