„Ceapa de Aur“ trăieşte!

1
46
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

afis ceapa de aur

Unul din brand-urile culturale a le Făgăraşului este şi Festivalul Naţional de Umor „Ceapa De Aur“. Chiar dacă multe din festivalurile româneşti de umor sunt deja amintire, cel de la Făgăraş continuă să existe. Cea de-a cinsprezecea ediţie va avea loc vineri, 14 iunie, iar făgărăşenii sunt invitaţi să râdă şi să uite de necazuri şi de criză la Casa Municipală de Cultură.

Făgărăşenii s-au obişnuit de ani buni ca la începutul verii să râdă din tot sufletul. Dacă realitatea nu le oferă prea multe motive de bucurie, atunci umorul, da. Mai precis, umorul de bună calitate care s-a aflat întotdeauna la el acasă la Festivalul „Ceapa de Aur“, care are loc în această perioadă. Nici în acest an iubitorii făgărăşeni de umor nu vor fi dezamăgiţi. Acelaşi grup de entuziaşti, componenţi ai grupului de umor „Experiment 77“, sprijiniţi de Consiliul Local, au reuşit să dea viaţă celei de a paisprezecea ediţii a tradiţionalului festival de umor.

Lista concurenţilor este extrem de bogată. Se vor înfrunta atât grupuri umoristice, cât şi concurenţi individuali. Toţi practică un umor de calitate şi sunt câştigători ai unor festivaluri naţionale de umor.

La fel ca în fiecare an, juriul festivalului va fi condus de cunoscutul caricaturist Ştefan Popa Popas. Pe lângă expoziţia de caricaturi a acestuia, holul Casei de Cultură va găzdui şi o altă expoziţie, de fotografie umoristică. Recitalurile serii vor fi susţinute de Mircea Baniciu şi de grupul de umor „Experiment 77“.

Ediţia cu numărul XV a Festivalului „Ceapa de Aur“ va avea loc pe scena Casei Municipale de Cultură, vineri, 14 iunie, începând cu orele 17.00. Preţul unui bilet este de 5 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ