Ce surprize ne aşteaptă la Zilele Făgăraşului!

2
170
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Făgărăşenii aşteaptă cu nerăbdare, evenimentul anului, Zilele Făgăraşului. Toată lumea se întreabă şi încearcă să obţină informaţii legate de evenimentul din acest an. Cert este că, organizatorii lucrează de câteva săptămâni la pregătirea Zilelor Cetăţii Făgăraş. Directorul Casei Municipale de Cultură, Diana Gribincea ne-a dezvăluit că manifestarea va fi mult mai curată şi ordonată spre deosebire de celelalte ediţii. Ea ne-a mai spus că organizatorii se axează foarte mult pe percepţia şi impactul pe care Zilele Cetăţii Făgăraş îl va avea asupra participanţilor „În luna august întotdeauna se țin Zilele Cetăţii Făgărașului, întotdeauna după post. Primul week-end după post, 18-21 august, făgărășenii pot veni la Zilele Cetății Făgăraș, îi așteptăm și pe cei plecați din țară să vină acasă în această perioadă pentru că le pregătim surprize, vom avea un eveniment frumos, mai liber, mai curat cu surprize și pentru turiștii care vor vizita Cetatea Făgăraș în perioada aceea” a declarat Diana Gribincea.

Vor fi artişti de renume care vor face un spectacol de excepţie pe scenă dar vor fi şi multe alte surprize pregătite de organizatori.

2 COMENTARII

  1. Bună ziua! Numele meu este Roman Raluca-Mihaela și sunt coordonatorul Ansamblului Folcloric Mugurașii Pietrei Craiului din Zărnești, Județul Brașov.
    Vă rog să îmi spuneți dacă putem participa și noi cu dansuri populare la acest eveniment. Mulțumesc frumos!

  2. Buna ziua,numele meu este Traista Mihaela Iuliana , sunt din Craiova-Dolj , studenta anul II la Arta Sacra Restaurare-Patrimoniu Cultural si ma ocup cu prelucrarea pielii transformand-o in gentute. Mi-ar face o deosebita placere participarea ca mester popular la targul de mesteri desfasurat in cadrul acesti eveniment organizat cu prilejul Zileleor Cetatii Fagaras. Astept un raspuns. Va multumesc si va doresc o zi frumoasa. Cu multa consideratie, Mihaela Traista.

LĂSAȚI UN MESAJ