Ce mai mare sesiune de comunicări ştiinţifice, la Făgăraş

1
108
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

anuar muzeu 1bunMuzeul Ţării Făgăraşului „Valer Literat“ va găzdui joi şi vineri una din cele mai mari sesiuni de comunicari din ţară. Este vorba despre sesiunea de comunicări ştiinţifice care va aduna peste 70 de invitaţi de la muzeele naţionale şi judeţene, dar şi de la institutele de cercetare. În cadrul acestui eveniment important vor avea loc 7 lansări de carte.
Sesiunea va avea loc în sala tronului şi va debuta joi, 10 septembrie de la ora 9.30 cu o conferinţă publică cu tema „Schimbarea lumii şi consecinţele ei“ susţinută de profesorul universitar dr. Andrei Marga, fostul ministru de externe.
De la ora 10.00 va avea loc lansarea a 7 cărţi semnate Andrei Marga, Gheorghe Lazăr, Anatol Petrencu, Andrei Corobcean şi Cătălin Rogojanu.
De la ora 11 . 15 şi până seara vor avea loc comunicări pe secţiuni şi discuţii. Vineri, programul de comunicări debutează la ora 10.00 cu secţiunea de Arheologie – Istorie – Heraldică. Cei interesaţi pot lua parte la acest eveniment deosebit care are loc la Muzeul Ţării Făgăraşului, timp de două zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ