11 COMENTARII

 1. Eu ma laud cu fagaraseni,dar cit ii m ai lasa pe toti ticalosii sa si bata joc de voi?.CE OM DE AFACERI E HIRSOVESCU?

 2. niste lichele, asta sunt!
  ar trebui ca afacerea asta cu parcarile sa fie integrata in activitatea primariei, nu in contul unor afaceristi, care ar trebui impuscati.

 3. De ce nu se face un referendum ca sa decida populatia ce trebuie sa facem cu parcarile? De ce sa fie un actionar la parcari cand intretinerea lor ( asfaltare, deszapezire, etc.!) le face primaria pe banii nostri. De ce nu raman toti banii in bugetul local si se duc catre un privat ?

 4. ptr. Mihai: Mihai de ce nu apreciezi interesul primariei in ce priveste incurajarea initiativei private! Spre exemplu asocierea cu firma in care este director, actionar sau ce este Harsovescu! Din banii de parcari nu beneficiaza doar Harsovescu ci si Giurgi, patronul de la Derby! Tot profitul lui Harso se duce la Derby! De dimineata si pana seara onor Consilierul Judetean isi bea cafeaua ( imbunatatita!!!), berea si….ce-o mai vrea el, la terasa. Ce inseamna asta? Ospatarii isi iau salariu ( ca de bacsis nu se pune problema, Titi este chitros!!!), Luci Giurgi profitul, si asa mai departe!

 5. am lasat o factura  in domo ,asa zisul inspector era la umbra cu baietii de la flanco,am trecu pe linga el, la iesire am gasit constatarea si baietii erau foarte amuzati de situatie,se pare ca da  hirso si restul au cam pus  mana pe Fagaras ,dar cu acordul  cui…..?  bine zis si de cei de la primarie  si fisc toate fufele stau pe acolo.

 6. Asa va trebuie fraierilor daca ati votat pe Manduc, Cancescu si clica lor de hoti care conduc Fagarasul. Beliti ochii data viitoare

 7. Asa và trebuie ! Dacà l-ati votat pe ” Tàtuc ” , acum aveti pe ” Tàtuc ” ! Ce sà và fac , dacà sànteti proshti – gràmadà ? Cànd v-am spus eu ” Nu pe Tàtuc , ci pe James Cameron sà-l votati si pe Leona Lewis ,… dar ce sà và fac ,…. ?
  Prostia are pretul ei , voi l-ati ales pe Tàtuc si pe Càncescu ,….. acum àstia và dau un ” kanci ” ,… cà in viata lor , acesti indivizi , nu au muncit nici un singur minut ,… ei au dat numai cu ” clanta ” cum a dat Mos Chiorpec – Marinarul ! Voi sànteti de vinà ,… dacà nici pànà azi nu a-tzi invàtzat un lucru esential : Un Excroc poartà intotdeauna cravatà si costum , si zàmbeste tot timpul , este numai un zàmbet , si vorbeste ” ales ” , ca sà và ademeneascà ,… ! De asemenea Indivizi trebuie sà và feritzi , dar voi , in loc sà – i eliminati , voi le càntati càntece si và inchinati la ei ,… ce sà và fac dacà sànteti asa de prosti ? Ràbdati Fratilor , cà meritati ,…. singuri – singurei , v-atzi fàcut-o , …. asta e realitatea ! Acum ràbdati de foame , ” Tàtuc ” mànànca ” Kaviar ” si bea sampanie cu $ 18.000 USD sticla , cà de ,…. este OM ALES !

 8. pai ce sa facem daca au votat 9000 de fagaraseni? sa cred ca sunt 9000 de fraieri pe o suprafata asa restransa? mama ce densitate mica de neuroni e la Fagaras…

LĂSAȚI UN MESAJ