Caz asemănător cu al fotbalistului Florinel Coman, la Făgăraș

0
587
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, au oprit în trafic zilele trecute un bărbat, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din Făgăraș. La controlul documentelor, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Slovacia. Polițistii au cercetat cu atenție documentul și au avut suspiciunea că este fals. Cazul cetățeanului din Făgăraș este asemănător cu cel al celebrului fotbalist de la FCSB, Florinel Coman, care  a fost oprit de polițiști pe A2, în timp ce conducea cu 165 de kilometri/ oră, și s-a ales cu dosar penal, după ce a prezentat un permis de conducere care era eliberat de autoritățile din Ucraina și asupra căruia a existat de asemenea suspiciunea de fals.
Acum polițiștii din cadrul Poliției Municipale i-au întocmit dosar penal, bărbatului din Făgăraș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducere a unui vehicul fără permis de conducere”,  “falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”.
,,În fapt, la data de 14 martie 2021, în jurul orei 06.45, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 71 ani, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Bălcescu din municipiul Făgăraș, județul Brașov. La solicitarea polițiștilor de a prezenta documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Slovacia, asupra căruia există suspiciunea că este fals. De asemenea, la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, care să îi confere dreptul de a conduce vehicule pe teritoriul României. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei,,– se arată în comunicatul poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ