2 COMENTARII

 1. 2-3 cistiga si 40.000 pierd !Pretul cumulat la metrul cub de apa a crescut de la 1 iulie!
  3,45  m.c. apa rece +1,95 m.c. canal rezulta 5, 40 lei de plata pt fiecare metru cub consumat !
  3.45 lei apa rece metrul cub , canalizarea 1,95 lei metrul cub deci pretul corect pt un metru cub de apa este aproape 6 lei !Din 89 pina acum scumpirea a depasit 1000% iar apa tot asa este ca in 89  nu e bere ori vin!Dar unii sint tot mai nesatui , iar pofta de imbogatire ii face sa-si piarda si dramul de minte ce le-a mai ramas ca Ceausescu in 89 !
  Inspectorii ANI au gasit ilegal in AGA pe  baronii Cancescu si Johanis la Apa canal Sibiu , regionalizarea familiala in beneficiu propiu e deasupra intereselor cetatenesti !Asteptam o taxa pe aerul expirat !Probabil bunicile alesilor au fost propietare de fintini si puturi !Asa ca pretul real platit de populatie e aproape dublu nu 3,45 …..ci 5,40 lei!
  Preturi europene de platit din salarii de tip african !Un consum lunar  decent de 10 metrii cubi va fi taxat cu  54 lei !
  Scump domnilor !Prea scump !

 2. Adevarat graiesti!Singurul beneficiu din asocierea cu Apa Canal Sibiu a fost triplarea pretului la apa in cativa ani, in rest nici o imbunatatire.Povesti cu reabilitare de retele si alte au fost, sunt si vor fi.

LĂSAȚI UN MESAJ