Casa de Cultură găzduieşte 15 evenimente în decembrie! Intrare liberă pentru 8 dintre ele!

0
323
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Casa de Cultură Făgăraş va găzdui 15 evenimente în luna decembrie. Este vorba de spectacole de teatru, de balet, de dans, de colinde, muzică simfonică, proiecţii de film dar şi manifestări caritabile. La 8 dintre cele 15 evenimente intrarea este liberă. Primele zile ale lunii au fost ocupate de piesa de teatru „Letice şi Leuşteanu“ şi de evenimentul organizat de Parohia „Sfântul Nicolae“ din Cincu. Pe 5 decembrie 2019, de la ora 19.00 Teatrul de balet Sibiu vă invită la spectacolul ”Straussiana”. Preț biletului este 15 lei. Tot joi, 5 decembrie 2019, de la ora 18.00 în sala mică, clubul Bisericii Brâncovenească ”Sf. Nicolae” din Făgăraș va organiza conferința ”Provocările libertății” cu pr. Răzvan Ionescu. Părintele Răzvan Ionescu este cunoscut românilor din țară prin diverse emisiuni sau reportaje tv, prin cărțile publicate sau, de ceva vreme, prin live-urile sale pe facebook.          

Luni, 9 decembrie 2019, de la ora 18.00 Direcția de Asistență Socială Făgăraș va organiza spectacolul caritabil ”Scrisoare către Moș Crăciun”. Invitații vor fi: Fundația Culturală Negru Vodă, Corul Copiilor Brâncoveni, Mugurași făgărășeni, Ansamblul ”Făgărașul”, Comtratur Dance, Teodora Tărcuță şi Trupa Evadart. Invitațiile, în valoare de 15 Lei, se găsesc la Direcția de Asistență Socială și la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș.

Marți, 10 decembrie 2019,  de la ora 17.00 Primăria Făgăraș și Consiliul Local Făgăraș vor organiza spectacolul ”Noapte de decembrie”. Invitații vor fi: Grupul Vouă, Ovidiu Mihăilescu, Dan Caramihai, Ioan Dordoi, Cătălin Stepa, Costel Pătrășcanu. Intrarea se va face pe bază de invitație.

Miercuri, 11 decembrie, de la ora 17.00 va avea loc spectacolul ”Povestea de iarnă” și pe scenă vor urca copii care participă la cursurile organizate de Casa de Cultură Făgăraș sub îndrumarea profesorilor Ionuț Sas, Virgil Pop, Alexandru Dodos,  Gheorghe Ștefan și Ramona Palade. Intrarea este liberă!

Joi, 12 decembrie 2019, de la ora 18.00 va avea loc proiecția filmului ”Cardinalul. Preț 10 Lei. Biletele se pot achiziționa înainte cu 30 de minute de începerea filmului.

Vineri, 13 decembrie 2019, de la ora 17.00 avea loc spectacol Ansamblul ”Făgărașul”.

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, de la ora 17.00, copiii, bunicii și părinții sunt invitați la piesa de teatru ”Dădaca rebelă”. În lumea teatrului poveşti se nasc în orice clipă. Un suflu doar şi personaje se animă jucând la rândul lor păpuşi. Preț 10 Lei. Duminică, 15 decembrie 2019, de la ora 17.30 Asociația Oamenilor de Afaceri ”Țara Făgărașului” va organiza ”Regalul vienez”. Preț bilet 75 Lei.

Marți, 17 decembrie 2019, de la ora 17.00 va avea loc spectacolul ”Poveste de Crăciun”, care este dedicat sezonului de iarna și este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele. O poveste clasică, spusa cu umor și duioșie, pentru întreaga familie. ntrarea se va face pe bază de invitație și acestea le puteți achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș. Miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 17.00 trupa de dans ”Hänsel și Grettel” va organiza evenimentul ”The Magic of Christmas”. Pe scenă îi veți putea vedea pe copiii din Trupa de dans Hänsel si Gretel, Trupa de teatru ”Thalia” și Grupul Vocal Andante.

Vineri, 20 decembrie 2019, de la ora 18.00 va avea loc balul caritabil de Crăciun care este organizat de Grupul de Inițiativă ”Dăruiește bucurii”. Pe scenă vor urca elevii Colegiilor Naționale ”Radu Negru” și ”Doamna Stanca” ,Trupa de dans AS și Claudia Marin – saxofon. Intrarea se face pe bază de invitație care are valoarea de 20 lei. Duminică, 22 decembrie 2019, de la ora 17.00 va avea loc spectacolul de sfârșit de an al Atelierului de chitară din cadrul Protopopiatului Făgăraș. Apoi pe 31 decembrie va avea loc un foc de artificii în zona Cetăţii Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ