Care sunt proiectele de Hotărâri ale ședinței de Consiliu Local din 27 ianuarie 2022

0
206
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Prin dispoziția nr. 113 din data de 21 ianuarie 2022, se convoacă Consiliului Local al Municipiului Făgăraş în şedinţă ordinară pentru data de joi, 27 ianuarie 2022, orele 18.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei Municipiului Făgăraş.
Convocarea consilierilor în ședință ordinară s-a făcut ținând seama de prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ. La articolul trei al dispoziției este specificat faptul că: ,, Proiectele de hotărâri au avizul consultativ al comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, în baza competenţelor acestora, conform anexei menţionate la art.i.,, Această mențiune arată faptul că toate proiectele de hotărâri au fost discutate în comisiile de specialitate, privind legalitatea acestora, iar în plen se așteaptă doar votarea.
Proiectul ordinii de zi al Şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, convocat pentru data de joi, 27 ianuarie 2022, orele 18.00, are 22 de proiecte de hotărâri.
Proiectele de hotărâri pot fi consultate AICI

LĂSAȚI UN MESAJ