Caravana cărţii BookLand revine la Braşov

0
42
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

 

 

New ImageCaravana cărţii BookLand revine la Braşov pentru al treilea an consecutiv. Caravana cărţii BookLand îşi va instala tabăra astăzi în Piaţa Unirii, iar până pe 1 septembrie vor instaura dictatura livrescului în cel mai pitoresc loc din Braşov, acolo unde toți sunt asteptați cu oferte irezistibile la cărți, muzică, film și  jocuri. Bineînțeles, este loc și de distracție și voie bună! Evenimentele artistice și culturale nu vor lipsi. Reprezentanţii caravanei vin cu peste 6000 de titluri la preţuri de producător de la aproape 100 de edituri.

New Image 2„Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

„Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand.”, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, sunteţi aşteptaţi în comunitatea BookLand. Alătura-te şi tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

 

 

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.

Libraria online www.book-land.ro

Pentru a pastra legatura continua cu clientii intalniti in Caravana, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi libraria online www.book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clientii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odata creat contul pe www.book-land.ro clientii beneficiaza de un voucher de 5 lei, iar prima comanda in valoare de minim 50 lei se livreaza cu cost de transport zero.”

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ