Capetele de afiș de la Festivalul Medieval ,,Cetatea Făgărașului-legendă vie“…Video

4
33
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Timp de patru zile Făgărașul va fi în sărbătoare. A doua ediție a Festivalului Medieval ,, Cetatea Făgărașului- legendă vie“ aduce în fața publicului renumiți cântăreți români de muzică populară și de muzică ușoară.

Joi  de la ora 22:00, vor intra în recital cunoscuții cântăreți de muzică populară, Ionuţ Fulea şi Mariana Deac. Vineri de la ora 21:45 – Mariana Anghel ne va încânta timp de aproape două ore, sâmbătă începând cu ora 22:00, Nicu Alifantis & Zan, iar după o oră, de la ora 23:00, Viţa de Vie. Festivalul se va încheia duminică, unde de la ora 22:00, Vunk va încinge atmosfera înainte de focul de artificii.

 

 

 

 

 

 

4 COMENTARII

  1. Drept sa va spun, nu prea mai avem chef de cheltuit banii publici astfel!
    Vin niste cantareti, mai buni sau nu prea, niste mici, si multaaaaa galagie pe banii nostri.
    Nu credeti ca acesti bani ar fi buni la altceva?Ia ganditi un pic , cine baga banii in buzunar?din toata galagia asta?

  2. pt. mary: in caz ca nu stiai, in ultimii 2 ani nu s-au mai cheltuit bani publici pentru acest eveniment. Artistii au fost platiti din banii adunati din chiriile tarabagiilor. Daca tu stii ca cineva a bagat bani in buzunar te rog sa ii spui cu nume si prenume…..dar cu dovezi. Sunt satul de papagali care poarta vorba mai departe chiar daca habar n-au nici macar pe ce lume traiesc si de cele mai multe ori spun doar tampenii auzite prin sedinte de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ