6 COMENTARII

  1. aberante rau. ma intorc la primarie :)) votati persoana 🙂 toti pentru unul :))))
    Cel mai curat si a slogan de campanie e ultimul. gandim pentru viitor. bravo lor.

  2. E tare Barbuti cu sloganul lui> Vreau sa termin ce am inceput, ma reintorc la Primarie!, Ce o fi inceput omul asta ca eu nu imi amintesc de nimic. Si a lui Mihai Popa e tare> Un primar drept> trageti voi concluziile!!!!!

  3. Dar de sloganul : ” Vreti sà TRAITI BINE ? ….. Atunci treceti la Masokism . ” A-ti auzit de el ?

  4. Pentru Alexandru : Probabil ca se referà la ” PRAPAD ” ( APOKALIPSA ) , sau stiintific exprimat la ” END BANG ” ! Iar Mihai Popa , se exprimà simbolic , ” UN PRIMAR DREPT ” ( intr-o lume stràmba ) – un paradox , nu crezi ? E puternicà Campania Electoralà ,… e ca o competitie olimpicà , i-mi imaginez un copac uscat in mijocul desertului ,… intre crengile uscate ale copacului se gaseste un ciolan scheletizat , pe care mai atàrnà doar o bucatà uscatà de piele , in jurul copacului se luptà ” canditatii ” la postul de primar , care de care mai flàmànzi , mai lacom ,… ei vàd acel ciolan scheletizat a fi un imens Jambon Frantuzesc , sukulent si apetisant ,… iar in vàrful copacului se odihneste GAYA ghiftuità , sàtulà de atàtea animale devorate , privind indiferentà la lupta ” CANDIDATILOR ” ! GAYA a devorat totul , làsànd in jurul eu PUSTIUL , de jur imprezur se mai vàd doar cadavrele scheletizate uscate de nisipul incins de soarele arzàtor , …. in desertul creeat de GAYA pràdàtoare ! O superbà temà pentru Salvador Dali !

  5. CAT DE PENIBILI SUNT UNII. NESIMTITUL CARE ZICE CA SE INTOARCE LA PRIMARIE SA TERMINE CE A INCEPUT ARE UN OBRAZ SI UN TUPEU NEMAIVAZUT. 8 ANI A TOT INCEPUT NIMIC SI VREA SA TERMINE CE ???

LĂSAȚI UN MESAJ