Campionatul de culturism, un real succes

0
248
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

cultu 340 de atleți de la 11 cluburi din țară, au participat sâmbătă la etapa zonală a Campionatului Național de Culturism și Fitness. Concursul s-a desfășurat în sala mare din incinta Casei Municipale de Cultură și s-a bucurat de un public numeros.

Este prima dată când se organizează o competiție sportivă de o asemenea anvergură în municipiu. Însă, dat fiind faptul că interesul publicului a fost mare, este posibil ca organizatorii să aducă şi alte concursuri de culturism de talie mare, în Făgăraș.

Membrii juriului au fost extrem de atenți la fiecare detaliu în parte pentru a alege învingătorii. Concurenții au fost împărțiți pe mai multe categorii, în funcție de vârstă și de sportul practicat.

cultu 1Mulți concurenți au participat pentru prima dată la un concurs de culturism. Deși emoțiile au fost mari și antrenamentele dificile, aceștia au fost încântați de felul în care a decurs etapa zonală.

La eveniment au participat și fete la categoria de fitness. Acestea au muncit extrem de mult pentru a face performanță în acest sport. Ultima săptămână înainte de concurs a fost cea mai dificilă deoarece antrenamentele au fost mult mai intense și alimentația mai drastică.

cultu 2La acest campionat au participat doar sportivii juniori și seniori care au viză de sportiv valabilă pentru anul 2015 și adeverință medicală care le-a permis înscrierea. De asemenea, regulamentul a fost realizat de Federația Română de Culturism și Fitness.Câștigătorii au primit diplome, medalii și suplimente nutritive.cultu 4

LĂSAȚI UN MESAJ