Campionat de karate la „Doamna Stanca”

0
73
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

KARATE 1 BUNSala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“ a găzduit sâmbătă, Campionatul României la karate. În jur de 250 de sportivi din toată țara au încercat să-și dovedească talentul în acest sport de origine japoneza. Pe parcursul a câtorva ore, de la cei mai mici până la adulți, sportivii au avut de parcurs probe de foc.
KARATE 2 BUN
Competiția de karate care a avut loc în acest weekend, a fost mai mult una de selecție a celor mai buni karatiști din România. Aceștia vor reprezenta România în Germania la Campionatul European.
Ambient karate

KARATE BUNDintre cei 252 de participanți, în jur de 100 au fost din Făgăraș. Ca dovadă că sportivii făgărășeni sunt foarte talentați în acest sport și mai ales că au parte de antrenori de valoare, care fac parte din lotul național.

Sportul practicat în vechime de călugării templului shaolin este practicat astăzi de micuți până la adulți. Spre exemplu vârsta de participare la competiția de karate de la Colegiul Național Doamna Stanca a fost între 5 și 35 de ani.

Astfel la sfârșitul competiției, juriul a hotărât care sunt cei mai buni karatiști și i-au răsplătit cu medalii, diplome și cupe.

În perioada următoare, pe cei mai buni dintre karatiști, îi așteaptă antrenamente intense pentru ca în luna mai să reprezinte România cu succes la Campionatul European.

LĂSAȚI UN MESAJ