Campanie INFORMARE privind pesta porcină africană.

0
8
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În atenția: Exploatațiilor comerciale de suine, medici veterinari de liberă practică împuterniciți.
Campania se adresează grupurilor de persoane și indivizilor care intră în contact cu porcii domestici și mistreții, în special crescătorilor de porci, vânătorilor și medicilor veterinari. Cu ajutorul grupurilor locale de fermieri, organizațiilor veterinare, asociațiilor de vânătoare și altor organisme relevante, campania urmărește să crească gradul de conștientizare cu privire la modul de prevenire a răspândirii PPA.
Prin prezenta vă informăm despre campania # Stop ASF – Opriți Pesta Porcină Africană, care face parte din eforturile continue ale Comisiei Europene și alte organisme internaționale de a stopa răspândirea PPA în Uniunea Europeană și în țările vecine.
Campania are ca scop continuarea acțiunilor de conștientizare a populației cu privire la PPA care afectează porcii domestici și mistreți din Europa.
De la începutul anului 2022 în proximitatea Municipiului Făgăraș au fost confirmate 4 cazuri de Pestă Porcină Africană atât la porci domestici cât și la porci mistreți.
În acest sens vă punem la dispoziție materialele informative disponibile la adresa https://multimedia.efsa.europa.eu/asf/#/ro ”Set de instrumente de comunicare”

LĂSAȚI UN MESAJ