4 COMENTARII

  1. dupa atatea mandate de primari care au fost doar laude pana au ajuns primari , iata ca a venit si timpul ca tot ceea ce a promis vasile andreas in campania sa electorala a si facut doar in 2 ani . 1000 mp in ZT, lemne gratuite, a schimbat aspectul comunei, renovarea caminului cultural, care va fi cel mai frumos si mai modern camin cultural din zona, alimentarea cu apa a comunei din Zona Turistica si in scurt timp canalizarea comunei. vasile andreas a vorbit mai putin dar a realizat mai multe decat cei care au vorbit mult si nu au realizat aproape nimic,

  2. Renoveaza un camin cultural pe banii bugetului local. Asteptam sa aduca bani din proiecte cum face primarul din com.Dragus. S-a repare drumul de pe Valea Sambata, care este distrus de 5 ani pe o portiune de 1 km. Daca Consiliul Local si primarul se misca asa incet o sa ajungem sat arondat la Com.Dragus. Ca si asa contabila de la primaria Dragus si padurarul sunt de la noi.

  3. Consider eficient si economicos ca Scoala Generala din Sambata de Sus (care nu are sala de sport) (care are sala de sport) unde sunt 120 copii si 15 cadre sa se comaseze cu Scoala Generala din com. Dragus.unde sunt 60 copii si 11 cadre.s-ar face economii cam de 100 000 lei pe an.bani care s-ar putea folosii la repararea drumului pe Valea Sambata.

  4. Niculs … in 2010 ziceai ceva de canalizare … iata ca dupa 3 ani nici nu se stie cand o sa se inceapa lucrarile, primaria este in faliment, acelasi primar tot 4 clase are, minciuni ca se apuca de canalizare luna viitoare le dau de mai multi ani … asa ca mai bine taceai . Sambata are oameni imbatraniti , consilieri cu averi tot mai mari pe an ce trece si oamenilor din Sambata le-au scos ochii cu un teren de 1000 mp ce s-a vrut mita electorala. Treziti-vaaaa alungati batranii care conduc comuna daca vreti alta comuna.

LĂSAȚI UN MESAJ